Αυτό είναι ένα δείγμα σελίδας.

概要

Η πολιτική επιστροφών και επιστροφών μας διαρκεί30 ημέρες.Εάν έχουν περάσει 30 ημέρες από την αγορά σας, δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων ή ανταλαγή.

Για να δικαιούστε επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην δίδια κατάσταση που το παραλάβατε.Πρέπει επίσης να είναι στην αρχική του συσκευασία.

Αρκετοί τύποι αγαθών εξαιρούνται από την επιστροφή.Τα ευπαθή προϊόντα, όπως τρόφιμα, λουλούδια, εφημερίδες ή περιοδικά, δεν μπορούν να επιστραφούν.Επίσης, δεν δεχόμαστε προϊόντα που είναι είδη προσωπικής, υγιεινής, επικίνδυνα υλικάή εύφλεκτα υγρά ή αέρια.

Πρόσθετα μη επιστρεπτέα είδη:

  • Δωροκάρτες
  • Προϊόντα λογισμικού με δυνατότητα λήψης
  • Ορισμένα είδη υγείας και προσωπικής φροντίδας

Για να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας, χρειαζόμαστε απόδειξη ή απόδειξη αγοράς.

Μην στέλνετε την αγορά σας πίσω στον κατασκευαστή.

Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις στις οποίες χορηγούνται μόνο μερικές επιστροφές:

  • Βιβλίο με εμφανή σημάδια χρήσης
  • CD, DVD, κασέτα VHS, λογισμικό, βιντεοπαιχνίδι, κασέτα ή δίσκος βινυλίου που έχει ανοιχτεί.
  • Οποιοδήποτε στοιχείο δεν είναι στην αρχική του κατάσταση, έχει υποστεί ζημιά ή λείπουν μέρη για λόγους που δεν οφείλονται σε δικό μας λάθος.
  • Οποιοδήποτε αντικείμενο επιστρέφετα περισσότερο από 30 ημέρες μετά την παράδοση

払い戻し

Μόλις παραλάβουμε και ελέγξουμε την επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας ενημερώσουμε ότι παραλάβαμε το επιστρεφόμεν προϊόν σας.Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης για την έγκριση ή την απόριψη της επιστροφής σας.

Εάν εγκριθεί, τότε η επιστροφή χρημάτων σας θα διεκπεραιωθεί και η πίστωση θα εφαρμοστεί αυτόματα στην πιστωτική σας κάρτα ή στην αρχική μέθοδοο πληρωμής, εντός συγκεριμένου αριθού ημερών.

払い戻しの遅延または紛失

Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη επιστροφή χρημάτων, ελέγξτε πρώτα ξανά τον τραπεζικό σας λογαριασμός.

Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας, μπορεί να χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα μέρχι να αναρτηθεί επίσημα η επιστοφή των χρημάτων σας.

Στη συνέχεια επικοινωνήστε με την τράπεζά σας.Συχνά υπάρχει κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν από την αποστολή της επιστροφής χρημάτων.

Εάν έχετε κάνει όλα αυτά και δεν έχετε λάβει ακόμα την επιστροφή χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μζία μς στη διεύθυνση {ηλεκτρονική διεύθυνση}.

セール品

Μόνο τα είδη με κανονική τιμή μπορούν να επιστραφούν.Τα είδη που πωλούνται δεν επιστρέφονται.

取引所

Αντικαθιστούμε αντικείμενα μόνο εάν είναι ελατωματικά ή κατεστραμένα.Αν θέλετε να το ανταλάξετε με το ίδιο προϊόν, στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση {ηλεκτρονική διεύθυνση} κι στείλτε το προϊόν σας στη διεύθυνση:{φυσική διεύθυνση}.

ギフト

Εάν το προϊόν είχε επισημανθεί ως δώρο όταν αγοράστηκε και στάλθηκε απευθείας, θα λάβετε πίστωση δώρου για την αξία της επιστροφής σας.Μόλις παραλάβετε το επιστρεφόμενο προϊόν, θα σας αποσταλείια δωροεπιταγή.

Εάν το προϊόν δεν είχε επισημανθεί ως δώρο κατά την αγοράή εάν ο δωροθέτης είχε στείλει την παραγγελία στον ευτό του για να τη δσώει σεσάς αργότερα、θα στείλουμε την επιστροφή χρημάτων στον δωροθέτη και θα ενημερωθεί για την επιστροφή σας.

返品送料

Για να επιστρέψετε το προϊόν σας, θα πρέπει να το στείλετε ταχυδρομικώς στη διεύθυνση:{φυσική διεύθυνση}.

Θα είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή των δικών σας εξόδων αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος σας.Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.Εάν λάβετε επιστροφή χρημάτων, τα έξοδα αποστολής της επιστροφής θα αφαιρεθούν από την επιστροφή χρημάτων.

Ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας, ο χρόνος που μπορεί να χρειαστεί για να φτάσει σε εσάς το προϊόν που ανταλάξατε μπορεί να διαφέρει.

Εάν επιστρέφετε πιο ακριβά αντικείμενα, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία αποστολής με δνατότητα παρακολούθησης ή ναγοράσετε ασφάλεια αποστολής.Δεν εγγυόμαστε ότι θα λάβουμε το επιστρεφόμεν προϊόν σας.

お困りですか?

Επικοινωνήστε μαζί μας στο {email} για ερωτήσεις σχετικά με επιστροφές και επιστροφές.